Rechten met betrekking tot je persoonsgegevens

Interreg Vlaanderen-Nederland gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens en dit in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake privacy ¹.

Overeenkomstig deze wetgeving heb je een aantal rechten met betrekking tot je persoonsgegevens: het recht van inzage, verbetering, wissing van  je persoonsgegevens of het beperken van de verwerking van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Om deze rechten uit te oefenen vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Een verzoek dient bovendien een kopie van de voorkant van je identiteitskaart te bevatten.

Velden met een * zijn verplicht

Welk recht wil je uitoefenen*

Gelieve een kopie van de voorkant van de identiteitskaart toe te voegen aan deze aanvraag zodat we je identiteit als betrokkene kunnen verifiëren:

De door jou verstrekte gegevens zullen door Interreg Vlaanderen-Nederland verwerkt worden om jouw vraag te registreren, te behandelen en de nodige acties te ondernemen. Voor meer informatie over ons privacy beleid verwijzen wij je door naar de disclaimer en privacy beleid.


¹ de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming).

Interreg Vlaanderen-Nederland

Lozanagebouw (4de verdieping)
Lange Lozanastraat 223
B-2018 Antwerpen
+32 (0)3 240 69 20
info@grensregio.eu
Routebeschrijving