Werkinzicht: slotevent

Werkinzicht wil de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de grensregio optimaal aanpakken door in te zetten op bevordering van transparantie over de arbeidsmarkt in de grensregio dankzij een innovatieve aanpak van dataverzameling, -harmonisatie en -visualisatie voor verschillende stakeholders en doelgroepen.

Tijdens de sessie op 18 november presenteren de projectpartners u graag de resultaten: verworven inzichten in gevraagde en geboden skills voor het breder kunnen matchen van werkgevers en werkzoekenden. Daarnaast grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie via de gebruiksvriendelijke dashboards.

Over de resultaten en toepassingen van Werkinzicht zullen reageren: Hilde Crevits (Vlaams minister van Economie en Werk), Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Sven De Haeck (directeur Strategie VDAB) en Pascal Boijmans (Europese Commissie).

Over de betekenis van Werkinzicht voor de provincies zullen Kathleen Helsen (gedeputeerde provincie Antwerpen) en Jo-Annes de Bat (gedeputeerde provincie Zeeland) aan het woord komen.

Vervolgens staat een panel van de partners klaar om iedereen te ondersteunen bij het gebruik van de dashboards, tips te geven en vragen te beantwoorden om zo dit event interactief af te ronden.

Wens je deel te nemen? Inloggen kan via deze link: 

  • Meeting ID: 621 0226 5266
  • Passcode: 885701
Alle berichten