Werkinzicht: save the date

De projectpartners presenteren je op 18 november graag het moois dat Werkinzicht heeft opgeleverd. Waar er eerst geen enkele grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie beschikbaar was, zijn relevante data nu snel en eenvoudig via een dashboard toegankelijk. Ook heeft Werkinzicht een grote slag gemaakt als het gaat om inzicht in gevraagde en geboden skills voor het breder kunnen matchen van werkgevers en werkzoekenden.

bron: Werkinzicht

Betrokken provinciale, ministeriële en Europese vertegenwoordigers geven hun visie op verdere implementatie van toepassingen en blikken vooruit op het verduurzamen van resultaten.

Zo komen aan het woord: Hilde Crevits (Vlaams minister van Economie en Werk), Wolter Leiseboer (ministerie van EZK), Kathleen Helsen (gedeputeerde provincie Antwerpen), Martijn van Gruijthuijsen (gedeputeerde provincie Noord-Brabant), Jo-Annes de Bat (gedeputeerde provincie Zeeland), Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Sven De Haeck (directeur Strategie VDAB) en Pascal Boijmans (de Europese Commissie), waar hij leiding geeft aan alle huidige 53 Interreg programma’s.

Het event vindt plaats op 18 november van 14.30 tot 17.00 uur in de voormalige bierbrouwerij Lamot in Mechelen (BE), met aansluitend een netwerkborrel. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona maatregelen. Hierover informeren we je tussentijds nog. Het uitgebreide programma en de mogelijkheid tot aanmelden wordt na de zomervakantie bekend gemaakt.

Categorie:

Alle berichten