vacature financieel adviseur (tijdelijk)

Interreg Vlaanderen-Nederland zoekt een financieel adviseur! We bieden je een voltijdse contractuele functie met een vervangingsovereenkomst aan.

Voor onze financiële cel zijn we op zoek naar een financieel adviseur voor de continuering van een versterkte rol van het secretariaat alsook voor advies, expertise, opvolging en controle op vlak van financiën en audit. De financiële cel bestaat momenteel uit vier financieel adviseurs en een financieel-administratieve controller, aangestuurd door een coördinator financiële cel.

Deze functie betreft een vervangingscontract. De kans is echter zeer groot dat er tijdens de duur van het vervangingscontract een of enkele nieuwe vacatures worden opengesteld, voor financieel-administratieve begeleiding en coördinatie in een nieuw project binnen het Interreg Vlaanderen-Nederland programma. Wie zich als financieel adviseur al heeft kunnen bewijzen is vanzelfsprekend zeer welkom om voor die vacatures mee te dingen.

De volledige functieomschrijving en meer informatie over de selectieprocedure lees je hier. Dien je kandidatuur online in tot en met 5 december 2021.

Categorie:

Alle berichten