TERTS: Online stappenplan voor ondernemers

Ben je ondernemer (MKO/MKB) en wil je je zaak graag innovatief verduurzamen? Lees dan zeker het TERTS online stappenplan, waar je kan grasduinen in de voor jouw sector interessante innovatievetechnieken!

bron: TERTS

Ondernemers kunnen via dit stappenplan grasduinen door de opties die net voor hén interessant zijn, specifiek voor hun sector dus. Want de technieken die interessant zijn voor een kapper, zijn niet dezelfde als die voor een slager of bakker. Binnen elke sector komt een algemene analyse van het energieverbruik aan bod en wordt doorverwezen naar de voor die sector meest interessante innovatieve technieken om te verduurzamen. 

Geïnteresseerde ondernemers kunnen eveneens nagaan of ze in aanmerking komen voor TERTS-subsidie (tot max. 15.000 euro)  en -begeleiding door een Project Partner Light (PPL) van het project te worden.

Daarnaast kunnen ondernemers ook grasduinen in een universele checklist met quick wins rond energie, het volledige overzicht van alle technieken binnen TERTS bekijken en, indien ze niet in aanmerking komen voor TERTS-subsidie, nagaan welke andere subsidiekanalen er voor dergelijke ingrepen beschikbaar zijn, zowel in Vlaanderen als in Nederland.

Bekijk de updates over de TERTS-demonstratieprojecten

Categorie:

Alle berichten