Skills Navigator: webinar creatief rekruteren en opleiden en Vlaanderen en Nederland

In Antwerpen, Gent, Terneuzen en Rotterdam brengt Skills Navigator de gevraagde skills van nu en de toekomst in beeld. Werkgevers kunnen via verschillende werkgeversarrangementen de brug maken tussen de werkzoekende, de opleiding en de eigen werkvloer. 

Alle vormen van werkplekleren worden onder de loep genomen, gaande van de werkgever in het leslokaal tot les geven op de werkvloer. Bestaande initiatieven zoals de Jongerenakkoorden in Nederland worden onder de loep genomen, als ook Engage+ in Antwerpen waar werkgevers en jongeren dichter bij elkaar gebracht worden door middel van opleidingen en trainingen bij werkgevers. Gebaseerd op de bestaande ervaringen wordt een gedeelde methodologie uitgewerkt voor het opzetten van nieuwe werkgeversarrangementen in de grensregio. Daarnaast wordt een online vacatureapplicatie voor deze specifieke doelgroep ontwikkeld en geïntegreerd op de websites van VDAB en UWV.

Ben jij geïnteresseerd in creatieve manieren van rekruteren en opleiden? Neem deel aan deze gratis webinar op 16 maart, en doe inspiratie op uit de lessons learned van het project Skills Navigator!

Schrijf je in voor de webinar!

Alle berichten