RECUPA: aardbeien demodag

In 2021 zijn we te gast bij veredelingsbedrijf Limgroup in Horst. Wij zijn er van overtuigd dat deze mooie en verrassende locatie veel mogelijkheden biedt om een prachtige demodag neer te zetten. Als bedrijf in de aardbeiensector bieden wij je  een aantal mogelijkheden om jezelf op deze dag te presenteren.

bron: ZLTO

Programma

Op het programma staat een rondleiding over het terrein van Limgroup. Je krijgt onder begeleiding in kleine groepen uitleg over het veredelingsproces. Tevens is er een zogenaamd ‘posterplein’ waarop een korte uitleg plaatsvindt over verschillende proeven en projecten in onze sector.

Daarnaast kan je op eigen gelegenheid de beursvloer en demonstraties op het buitenterrein bezoeken.

Mogelijkheden standhouders

Tijdens deze middag zijn er verschillende mogelijkheden om als standhouder deel te nemen. Er is een beursvloer in de tent op het demoterrein. Maar ook op het buitenterrein zijn er verschillende opties om jouw bedrijf en product(en) te presenteren als standhouder. In dit overzicht vind je alle opties.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden als standhouder? Dat kan hier.

Bezoekers

Ben je aardbeienkweker? Dan ontvang je begin augustus een uitnodiging met het programma van de Aardbeien Demodag. Mocht het nodig zijn om in shifts te werken vanwege COVID-19 maatregelen? Dan kun je je vanaf begin augustus aanmelden voor een van de tijdsblokken.

Heb je vragen of opmerkingen? 

Bart Jongenelen (Delphy)
+31 (0)6 53 15 14 12 
b.jongenelen@delphy.nl.

Alle berichten