Provincie limburg (NL): boos­ter­ses­sies In­ter­reg­pro­gram­ma’s

De nieuwe Europese Interregprogramma’s voor de periode 2021-2027 komen er aan. Naar verwachting gaan de programma’s later dit jaar live. In aanloop naar de eerste calls organiseert de Provincie Limburg een aantal project boostersessies om je te helpen met het opwerken van jouw Limburgse projectaanvraag.

bron: Provincie Limburg (NL)

Interreg

De Europese subsidieprogramma’s ondersteunen samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Projecten moeten bijdragen aan de actuele maatschappelijke opgaven. Denk daarbij onder meer aan de klimaat- energie-, gezondheids, en de landbouw en voedingstransitie, of digitalisering. De definitieve programmadocumenten zijn nog in de maak. Op de websites van de verschillende programma’s kan je wel alvast een concept versie van het nieuwe programma vinden:

Interreg Euregio MaasRijn: www.interregemr.eu
Interreg Duitsland-Nederland: www.deutschland-nederland.eu
Interreg Vlaanderen-Nederland: www.grensregio.eu

Boostersessie

De boostersessies zijn een steuntje in de rug indien je een beroep wil doen op een subsidie van één van deze Europese subsidieprogramma’s. Tijdens een boostersessie van anderhalf uur werken de programma-adviseurs samen met je aan jouw projectplan. Zoek je partners voor jouw project? Ook daar kunnen de adviseurs mee helpen. Aan het einde van de boostersessie ben je een stap dichterbij het aanvragen van de subsidie.

Voor wie?

De boostersessies zijn voor bedrijven en organisaties in Limburg die een concreet projectplan of projectidee hebben.

Datum en locatie

Anderhalf uur durende boostersessie tussen 09.00-17.00 op 29 juni, 30 juni en 2 juli.

Locatie

Provinciehuis te Maastricht (afhankelijk van de dan actuele corona-maatregelen wordt indien nodig een digitale sessie ingepland, er zal plek zijn voor maximaal 3 vertegenwoordigers per project, digitaal aansluiten met meer personen is mogelijk

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 14 juni 2021 17.00 via dit aanmeldformulier. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Projecten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en inpasbaarheid in het betreffende Europese programma. Indien je wordt uitgenodigd voor een sessie word je op een van deze dagen ingeroosterd. Reserveer deze data daarom alvast in de agenda. Uiterlijk 21 juni laten wij weten of je in aanmerking komt voor een booster sessie.

Alle berichten