Oost-Vlaanderen: wandel of fiets mee met Europa Direct

Europa Direct Oost-Vlaanderen stippelde zes fietstochten en een wandeltocht uit langs Europese projecten in de zes Oost-Vlaamse arrondissementen: Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas. 

bron: Europa Direct Oost-Vlaanderen

Je kan de fietstocht (ongeveer 20 km) of wandeltocht (ongeveer 5 km) individueel of in je bubbel afleggen tussen 26 mei en 26 juni 2021. 

Win een step of plooifiets

Op elke route kan je op de verschillende plaatsen een deel van een rebus vinden. Los tijdens de tocht de rebus en schiftingsvraag op en win een plooifiets of step. 

Schiftingsvraag: Gedeputeerde Riet Gillis legde de fietstocht in Gent af. Hoe lang (uren, minuten, seconden) was ze onderweg met haar elektrische fiets zonder de rebus in te vullen, zonder extra info te lezen en zonder te stoppen onderweg?

Hoe deelnemen?

Stuur de oplossing van de rebus en het antwoord op de schiftingsvraag voor 27/6/2021 17:00 uur naar europadirect@oost-vlaanderen.be of vul het online formulier in.

Vergeet zeker niet je voornaam, familienaam, adres (straat, nummer, postcode, gemeente en provincie), e-mail en telefoonnummer of gsm-nummer te vermelden.

Wil je extra kans maken? 

Deel een originele foto van jezelf op je bubbel op een Europees plekje op één van de routes op je sociale mediakanaal met de tag #europadirectoostvlaanderen* en maak kans op een mand Oost-Vlaams lekkers.

*Door het inzenden van deze foto geef je Europa Direct Oost-Vlaanderen toestemming jouw foto te gebruiken voor communicatie op onze eigen kanalen. 

Lees het wedstrijdreglement.

Alle berichten