Oost-Vlaanderen: startevent Europese subsidiefondsen 2021-2027

Provincie Oost-Vlaanderen neemt je graag onder haar vleugels voor een (digitale) vooruitblik op de aankomende programmaperiode 2021 - 2027.

bron: Oost-Vlaanderen

Wat zijn krachtlijnen voor de toekomst? Welke subsidiemogelijkheden zullen er zijn? Op welke thema's zullen de Europese subsidieprogramma's inzetten? En wat kan de Provincie betekenen voor jouw projectidee?

Tijdens verschillende sessies krijg je een antwoord op deze en tal van andere vragen.

Voor deelnemers zonder ervaring binnen de verschillende programma's voorzien we een Europees bad met alle basisinformatie tijdens onze 'start to EU'-sessie.

Moderatie door Hanne Decoutere.

Programma
9.30 - 10.50: Oost-Vlaanderen & Europa vinden elkaar meer dan ooit
  • Waarom Europese projecten en samenwerkingen met verschillende partners belangrijk zijn voor Oost-Vlaanderen.
  • Toelichting Europese mogelijkheden 

Korte toelichting recente stand van zaken door de contactpunten van de programma's EFRO-Vlaanderen, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Frankrijk – Wallonië – Vlaanderen, Interreg Noordzeeregio, Interreg Noordwest-Europa en Interreg Europe.

11.00 - 12.00: Verdiepingssessie met Oost-Vlaamse contactpunten
  • Hoe verloopt de projectindiening? Welke thema's komen aan bod? Wat is de voorziene timing? Dat kom je te weten in de sessie rond de verschillende programma’s waar Provincie Oost-Vlaanderen bij betrokken is.
  • Niet helemaal zeker waar je moet beginnen met een Europees project? Volg dan onze start to EU-sessie.
  • Nu een kleinschalig project indienen? Het Euregio Scheldemondfonds en Interreg Vlaanderen-Nederlandproject Lerende Euregio Scheldemond hebben een open oproep die tijdens deze sessie aan bod komt.

13.00 - 16.40: individuele pitchsessie projectideeën 
Boek een moment met een van de contactpunten. Stel jouw vragen of pitch jouw projectidee tijdens een-op-een-gesprekken met de provinciale contactpunten.

Praktische informatie

Het event gaat volledig digitaal door. Inschrijven is gratis maar noodzakelijk en kan binnenkort. Laat alvast hier je gegevens achter en we bezorgen jou een rechstreekse link naar de inschrijvingspagina!

Alle berichten