North Sea Port Talent: jobbeurs

Zoek jij werknemers voor je bedrijf in de haven? Heb je jobs die niet ingevuld geraken? Dan is de jobbeurs van North Sea Port Talent iets voor jou.

bron: VDAB

Met de hybride beurs van North Sea Port Talent wil VDAB in samenwerking met Stad Gent, North Sea Port, Provincie Oost-Vlaanderen, WerkServicePunt en Gemeente Terneuzen werken in de haven promoten.

Als werkgever kan je kosteloos deelnemen aan de hybride jobbeurs: een combinatie van een fysiek én een digitaal onderdeel. Zo ontmoet je kandidaten met verschillende profielen en kan je hen warm maken voor jouw openstaande vacatures.

Het fysieke gedeelte vindt plaats op dinsdag 12 oktober van 13:00 tot 16:00 in het Bio Base Training Center in Terneuzen. De digitale jobbeurs zal plaatsvinden op donderdag 14 oktober, van 10:00 tot 12:00 op ons online platform.

Heb je interesse? 

Schrijf je dan voor vrijdag 17 september 2021 in via onderstaande link. De plaatsen zijn beperkt: door de coronamaatregelen is er ruimte voor 20 werkgevers. Na het verstrijken van de deadline krijgen de geselecteerde werkgevers een definitieve bevestiging en verder praktische afspraken.
 
Schrijf je hier in!

Fysieke beurs
Dinsdag 12 oktober van 13:00 tot 16:00 

Bio Base Training Center
Zeelandlaan 2
4538 CA Terneuzen (NL)

Digitale beurs
Donderdag 14 oktober van 10:00 uur tot 12:00 via online platform

Alle berichten