LogistiekLerenZonderGrenzen: webinars

LogistiekLerenZonderGrenzen wil Belgische en Nederlandse logistieke studenten, docenten, professionals & werkzoekenden klaarstomen voor de nieuwe competenties, technologieën en trends van de toekomst. Het project organiseert tal van webinars, virtual classrooms & college tours.

In februari gaan 2 webinars van start: 

  • Inleiding in logistiek: de basis (5 februari om 10u): Tijdens het eerste webinar krijg je inzicht in de basisconcepten en processen binnen logistiek en laten we de impact op transport, warehousing en productie zien. Ook tonen we het belang van logistiek in onze wereld aan. Het eerste webinar heeft vooral een introducerend karakter en kan door iedereen worden gevolgd, ook zonder logistieke achtergrond.
  • Logistieke trends & ontwikkelingen (5 februari om 11u): Het tweede webinar in de reeks gaat in op een aantal actuele trends en ontwikkelingen in de logistieke sector. Wat kunnen digitalisering en automatisering brengen en hoe ziet een circulaire keten eruit? Zijn termen als blockchain of artificiële intelligentie nog toekomstmuziek of is er snel noodzaak om met deze begrippen bekend te raken? Ook kijken we naar de invloed van deze ontwikkelingen op de kennis en vaardigheden die we nodig hebben om ons vak uit te oefenen.

Inschrijven is volledig gratis & kan je doen via de website.
Voor het volgen van deze webinar is geen specifieke voorkennis vereist. De webinar wordt georganiseerd in Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen. Via de chat en andere tools zal om je interactie worden gevraagd.


Alle berichten