Helis Academy: Training data-aware Process Mining for Life Sciences & Health

De Helis Academy wil de Life Sciences en Health cluster in Vlaanderen en Nederland optimaliseren. Het project zet in op de ontwikkeling en afstemming van gepaste opleidingen, stages en traineeships om de industry readiness van de benodigde profielen te vergroten.

Tijdens de "Data-Aware Process Mining for Life Sciences & Health" training op 26 januari ontdekken deelnemers hoe process mining een bottom-upbenadering gebruikt om de werkelijke bedrijfsregels te onthullen door de geschiedenisgegevens in IT-systemen te gebruiken en deze te vergelijken met vooraf ontworpen bedrijfsmodellen.

Aan het einde van de training zou je in staat moeten zijn om: historische gegevens te gebruiken, te begrijpen hoe je een proces vanuit verschillende perspectieven kunt bekijken; gegevensgerelateerde kenmerken identificeren die het proces beïnvloeden; procesgerelateerde functies op verschillende manieren coderen voor gebruik door machinaal leren en gegevensanalysetechnieken; en de opgedane nieuwe inzichten vertalen naar domeingerelateerde aanbevelingen.

Schrijf je in voor de training!

PROGRAMMA
  • 09:00 - 09:30 Introduction to the event by ir. Harold Weffers, PDEng (TU/e)
  • 09:30 - 11:30 Introduction to Process Mining by dr. Renata Medeiros de Carvalho (TU/e)
  • 11:30 - 12:30 Guided examples of practical applications of Statistics and Process mining in the Life Sciences & Health context by Jolanda Luime (Maxima MC)
  • 12:30 - 13:30 Break
  • 13:30 - 14:30 Guided examples of practical applications of Statistics and Process mining in the Life Sciences & Health context by Jolanda Luime (Maxima MC)
  • 14:30 – 16:00 Examples of Process Mining in industry by Anne Rozinat (Fluxicon)
  • 16:00 Closing
Alle berichten