Helis Academy: Helis Health & Life Science Academy

Op 17 juni presenteert Helis Academy een afsluitend symposium. Tijdens de presentaties door flanders.bio, Interreg Vlaanderen-Nederland en de keynote van Academic Transfer leer je over het project, het grensoverschrijdende samenwerkingsprogramma en hoe carrières in de life sciences worden gestimuleerd en ondersteund. 

bron: Helis Academy

Daarna kan je deelnemen aan 1 van onze 3 interactieve parallelle sessies waarin je meer te weten komt over enkele van de domeinen van Helis: 

  1. Data-analyse & stewardship 
  2. Technologie & life sciences 
  3. Business development 

Je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden en een netwerkcarrousel bij te wonen waarin je automatisch wordt gematcht met andere deelnemers. De ochtend wordt afgesloten met een inspirerende paneldiscussie waarin de belangrijkste uitkomsten van de parallelsessies worden gepresenteerd.

Schrijf je nu in voor het Symposium!

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in opleiding en capaciteitsopbouw in instituten, onderzoeksprojecten en bedrijven, maar ook voor beleidsmakers en financiers, vertegenwoordigers van de industrie en iedereen die meer inzicht wil krijgen in het grensoverschrijdende project en/of de Helis Academy. domeinen (data-analyse & stewardship, technologie & life sciences en business development).

Verneem hier het programma.


Meer weten over de life sciences sector in Nederland en Vlaanderen? Sluit je op 18 juni aan bij ons Studentenprogramma om meer te weten te komen over de diverse banen en loopbaantrajecten die de life sciences-domeinen bieden. Deze unieke kans stelt je in staat om in een virtuele omgeving te communiceren met verschillende bedrijven en branche-experts. Het evenement wordt georganiseerd op het OnAir-platform, waar je plenaire presentaties kan volgen (met live Q&A) en kan deelnemen aan 'Meet your Match'-sessies met werkgevers op het gebied van product- en procesontwerp, data-analyse etc.

Verneem hier het programma.


Opnames symposiumAlle berichten