GLITCH: kick-off Glitch-kompas

Op donderdag 11 februari 2021 wordt het GLITCH Kompas gelanceerd. Tijdens dit webinar zal uitgelegd worden hoe u het GLITCH Kompas gebruikt bij co-creatie (samenwerking tussen meerdere partijen) om tot innovaties te komen in de glastuinbouwsector. 

bron: GLITCH

De kick-off is een korte train-the-trainer sessie waar de verschillende fasen van een co-creatieproces toegelicht worden. Vervolgens worden de verschillende tools die u hierbij kan gebruiken uitgelicht. Zo komt u tot innovaties die écht meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen.

Na het volgen van deze kick-off heeft u meer inzicht in hoe u het GLITCH Kompas kan gebruiken. U kunt daarna zelf aan de slag om eenvoudig in samenwerking met andere partijen tot innovatieve oplossingen te komen voor uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. De kick-off en het GLITCH Kompas helpen u bij het begeleiden van co-creatieve processen naar innovatie.

Deze kick-off is bedoelt voor teeltadviseurs, onderzoekers van proefcentra, facilitators van co-creatie en innovatie, toeleveranciers en personen met een sterk netwerk binnen de glastuinbouwsector in Vlaanderen en Nederland. Zij kunnen vervolgens telers en andere begeleiden in het co-creatieproces.

SPREKERS:

Prof. dr. Ingrid Moons (Departement Marketing & Departement Productontwikkeling – Universiteit Antwerpen) heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van co-creatieprocessen. Deze praktijkervaring en kennis vertaalt ze in academisch onderzoek en geeft ze door aan anderen via onderwijs. Samen met onderzoeker dr. Kristien Daems (Departement Marketing – Universiteit Antwerpen) faciliteert ze verscheidende energie-efficiënte en klimaatneutrale innovatieprojecten die deel uitmaken van het GLITCH-project. Ingrid en Kristien nemen u graag mee op verkenningstocht om de mogelijkheden van co-creatie binnen de sector te ontdekken met behulp van het GLITCH Kompas.

PROGRAMMA:

16:00 – 16:05   Welkom

16:05 – 16:15    Wat is co-creatie?

16:15 – 16:45    Het GLITCH Kompas 

16:45 – 16:55    Vragen

16:55 – 17:00    Afsluiting

Meld je aan voor de kick-off!

Alle berichten