CrossRoads2 Sustainable Energy & ConnectSME: online matchmaking event

Uit het succesvolle CrossRoads2 kwam een nieuw project voort: CrossRoads2 Sustainable Energy (CR2SE). Hierin draait het opnieuw om grensoverschrijdende samenwerking, maar nu met de nadruk op innovatieprojecten rond duurzame energie, energie-efficiëntie, hernieuwbare energie, CO2 -reductie en -captatie waar mkb's/kmo's uit Zuid-Nederland en Vlaanderen samen aan kunnen deelnemen. 

bron: Rewin

CR2SE richt zich op haalbare innovaties en demonstratieprojecten (TRL 6 en 7). Die moeten een meetbare bijdrage leveren aan de energetische verduurzaming van de economie in de grensregio. Spreekt het thema van CR2SE je aan? Heb je wellicht al een idee voor een projectaanvraag en zoek je een Vlaamse mkb-partner om samen een CO2-besparende innovatie te ontwikkelen? Schrijf je dan snel in voor het matchmaking event!

Zoek je als mkb’er alleen ondersteuning? In ConnectSME kan je met fikse korting in 3 gespecialiseerde Vlaamse test- en onderzoekscentra (proeftuinen) jouw duurzame innovatie laten testen. Via een vouchersysteem zullen 36 bedrijven die kans krijgen. Je hoort er alles over tijdens de digitale bijeenkomst op 18 maart.

PROGRAMMA

  • 13:00 - 14:10 e-Stories webinar (vrijblijvend*)
  • 14:10 - 14:20 CrossRoads2 Sustainable Energy door Rosco Ephraïm, Impuls Zeeland
  • 14:20 - 14:30 ConnectSME door Arnoud van der Zee, TU Delft
  • 14:30 - 16:00 Matchmaking via network.flux50.com

* toegang tot extra webinar
Voor de start van het programma van CR2SE/ConnectSME krijg je de kans een webinar van projectpartner Flux50 bij te wonen. Dit webinar belicht 2 projecten met een link naar zowel Nederland als Vlaanderen: De Monumentenmeter & Vertical Farming. Het maakt deel uit van de reeks "e-Stories" die normaal alleen toegankelijk is voor leden van Flux50. Bij uitzondering kan je je ook als niet-lid hiervoor aanmelden.

Schrijf je in voor het matchmaking event!

Alle berichten