Zes proeftuinen zetten in op beloftevolle innovaties van MKB/KMO om klimaatdoelstellingen te behalen

Interreg Vlaanderen-Nederland keurde vandaag het project ConnectSME goed. Het project connecteert bedrijven met zes proeftuinen in de grensregio die sterk inzetten op duurzame ontwikkeling.

ConnectSME is het derde en laatste project uit de vijfde oproep dat groen licht krijgt. Met deze nieuwe goedkeuring wordt, inclusief cofinanciering, in totaal 2 miljoen euro in de Vlaams-Nederlandse grensregio geïnvesteerd. Hiervan komt de helft uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). De teller staat zo op 84 goedgekeurde projecten waarmee in totaal ruim 152 miljoen euro vanuit het EFRO fonds werd geïnvesteerd in de grensregio.

Het volgende project werd goedgekeurd door het Comité van Toezicht:

2C - ConnectSME

Het volledige persbericht leest u hier.

Het is mogelijk om een beroep in te dienen over deze selectie. Hiertoe vult u het daarvoor voorziene digitale formulier in op de website. Dit beroep dient ten laatste op 11 november 2020 verzonden te worden. 

Indien binnen deze termijn geen beroepschrift binnenkomt, kan voor de goedgekeurde projectaanvragen een besluit worden afgeleverd aan de projectverantwoordelijken. Indien dit wel het geval is, zal het Comité van Toezicht eerst een uitspraak moeten doen over het beroep.

Alle berichten