Vacature: projectadviseur provincie Zeeland

Provincie Zeeland en Interreg Vlaanderen-Nederland zoeken een projectadviseur. Het betreft een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.

De Provincie Zeeland is partner in verschillende Europese programma's, waarin o.a. met het Rijk, Europa, de Zuid-Nederlandse provincies, de triple helix et cetera wordt samengewerkt. Het betreft de programma's OP Zuid, Pop 3, Interreg Vlaanderen-Nederland, Interreg Twee Zeeën, Interreg Europe,- North Sea Region, en North West Europe.

Elk Europees programma heeft een programmamanager binnen team Europa, en deze opdracht betreft het Zeeuws programmamanagement voor het grensoverschrijdende Interreg V-A programma Vlaanderen-Nederland (en toekomstige 6e programma). De projectadviseur is het aanspreekpunt in Zeeland voor Interreg-Vlaanderen Nederland en werkt binnen het Programma Regionale Economie van de provincie Zeeland. Door uitvoering en doorontwikkeling van het economisch beleid in samenhang met Rijks- en Europees beleid, dragen we bij aan de versterking van de economische structuur op korte en langere termijn. Regionale economie moet in deze tijd niet alleen een versneller worden van maatschappelijke opgaven en transities, maar ook bijdragen aan het noodzakelijk herstel van economie en leefbaarheid als gevolg van Corona. Het partnerschap bij de verschillende Europese subsidieprogramma's, waaronder Interreg Vlaanderen-Nederland, wordt gebruikt om innovatieve projecten in Zeeland te realiseren en de economische structuur te versterken.

In de functiebeschrijving vind je een gedetailleerd overzicht van het functiedoel, de resultaatsgebieden en de competenties.

Je kan solliciteren tot dinsdag 17 november 2020. 


Categorie:

Alle berichten