SMART GROWERS: Innovatiedagen

SMART GROWERS heeft als doel de implementatie van Smart Farming, en daarmee een meer duurzame land- en tuinbouw in de grensregio.

bron: SMART GROWERS

De nieuwe datum voor het officiële SMART GROWERS evenement is gezet op 3 september in de namiddag. De andere dagen zijn 4 september voor de asperge en 25 september voor de blauwe bes/aardbei. Er worden per dag telkens een voormiddag en een namiddag sessie georganiseerd conform de COVID-regelgeving.

De Compas Agro innovatiedagen zijn uniek doordat bezoekers geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen binnen de sectoren boomkwekerij, asperge, blauwe bes en aardbei. Met demonstraties worden toepassingen getoond voor de praktijk. Deze demonstraties sluiten aan op de actualiteiten. Het thema duurzaamheid en innovatie zal op elke bijeenkomst centraal blijven staan. Aanvullend zullen diverse bedrijven demonstraties voeren in de rondgangen alsook hun kennis delen met een bedrijvenmarkt.
U heeft de keuze om deel te nemen in de ochtend of in de middag. Het programma is elke keer hetzelfde. Ieder dagdeel ontvangen we 50 personen en de rondgang zal plaatsvinden in groepen van 5 personen.

INSCHRIJVING PER DAGDEEL

We volgen de COVID richtlijnen van de Nederlandse Overheid en het RIVM die vanaf 1 juli gaan gelden en zijn blij dat we de goedkeuring hebben ontvangen vanuit het Bureau Erkenningen om deze bijeenkomsten te mogen organiseren.


Alle berichten