RHEDCOOP: Publieke gebouwen energetisch renoveren via een EPC met burgerparticipatie

Publieke organisaties kiezen steeds vaker voor Energie Prestatie Contracten (EPC) om hun publieke gebouwen energetisch te renoveren. Maar hoe bereid je je als (kleine) energiecoöperatie voor op zo'n aanbestedingsproces? Hoe bereken je de total cost of ownership en maak je een measurement & verification plan op? En als je de opdracht hebt binnengehaald, hoe verloopt het verdere traject?

bron: Kamp C

Het Vlaams EnergieBedrijf (VEB) en RHEDCOOP slaan de handen in elkaar om deze en andere vragen te beantwoorden. Op dinsdag 29 september nemen Lieven Colardyn en Elise Steyaert van het VEB jullie mee naar een nieuw soort overheidsopdrachten: energetisch renoveren met prestatiegarantie. Aan de hand van een interactieve case study ontleden we samen een recent EPC-project en passen we dit toe op het perspectief van energiecoöperaties.

Wat?
We leren wat energiecoöperaties moeten kennen en kunnen om in te tekenen op een EPC bestek, het binnen te halen en het uit te voeren.

Voor wie?
Energiecoöperaties, lokale burgerinitiatieven en geïnteresseerden uit Vlaanderen en Nederland. Stuur deze uitnodiging zeker ook door naar jouw geïnteresseerde contacten.

Wanneer?
dinsdag 29 september, 09.20u tot 12u

Waar?
Online

Schrijf je hier in!

Alle berichten