PROOF: zet jouw expertise in om chronische ziektes tegen te gaan

PROOF is op zoek naar zorgactoren die samen met kennisinstellingen en voedings- of technologiebedrijven een cocreatietraject willen opstarten voor de ondersteuning van mensen met een chronische spier- of longziekte. Zoek jij mee naar oplossingen?

bron: PROOF

Cocreatie met voedingsbedrijven

Neem deel aan een cocreatietraject met voedingsbedrijven en zet jouw expertise in om samen met bedrijven en wetenschappers voedingsproducten op maat van jouw zorgvragers te maken. Je krijgt de kans om input te geven over de eisen waaraan de voeding moet voldoen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het testen van de ontwikkelde producten.  

Cocreatie met technologiebedrijven

Neem deel aan een cocreatietraject met technologiebedrijven en zet uw kennis in om te bouwen aan een technologische oplossing (wearable, slimme apparaten, sensoren …) die u en uw patiënten ondersteunt vanuit hun vraag. Ontwikkel samen met wetenschappers en technologiebedrijven een tool of technologie die het (voedings-)profiel van de patiënt in kaart brengt. Indien gewenst kan u de tool testen. De technologie kan ook worden ingezet voor screening, monitoring of coaching van uw zorgvragers.

Je krijgt financiële steun voor je deelname aan een cocreatietraject.

Meer info?

Brian Desplinter
Projectcoördinator PROOF
Fabrieken voor de Toekomst
brian.desplinter@pomwvl.be

Categorie:

Alle berichten