Grenspark Groot Saeftinghe: online talkshow

Door de coronacrisis hebben we het grensparkevenement op 23 maart helaas moeten afzeggen. We zijn nu drie maanden verder en ondertussen zijn grote stappen gezet. Op afstand werken we en blijven we werken aan het grenspark!

bron: Grenspark Groot Saeftinghe

Het logo is klaar, de bijpassende huisstijl is in de maak, het participatieplatform staat vol nieuwtjes, de grenspark samenwerkingsentiteit krijgt vorm, de vleermuistoren staat, lokale initiatieven (zoals het zonnetreintje) ontstaan, het grensparkhuisje wordt weer opgepakt en we zetten stappen in het recreatief medegebruik.

Graag willen we je over alle ontwikkelingen in het grenspark online bijpraten. Met als grote klapper: de onthulling van het logo! Vanuit een speciaal ingerichte studio midden in het gebied bieden we onder leiding van gastheren
Marc Pannier en Richard Meersschaert een programma aan vol informatie en interactie. Dit is de kans om weer eens wat bekende gezichten te zien, je vragen af te vuren en je mening te geven. We sluiten af met een gezellig online samenzijn. De vorm werken we momenteel nog uit, dus hierover kunnen we nog niks verklappen.

Schrijf je nu in!

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor de uitzending volgt een e-mail met daarin een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Kijk, luister en doe je dinsdagavond 7 juli ook mee?

Alle berichten