Grenspark Groot-Saeftinge: online talkshow

Voor de zomer werd de eerste online talkshow uitgezonden vanuit paviljoen ’t Schor in Paal, middenin het gebied. We zijn een dikke drie maanden verder en het is tijd om elkaar weer bij te praten. Door de (aangescherpte) coronamaatregelen kan dit helaas nog niet ‘in het echt’. Daarom organiseren we een nieuwe online talkshow.

bron: Grenspark Groot-Saeftinghe

Dit keer vanuit de Abdijstudio in het provinciehuis in Middelburg bieden we onder leiding van gastheer Marc Pannier een korter programma aan. Uiteraard wel vol informatie en interactie. Want we staan niet stil; de ontwikkelingen in het Grenspark Groot Saeftinghe gaan gewoon door. De uitzending staat in het teken van de toekomst van het Grenspark. Projectleiders en bestuurders geven antwoord op vragen als: Hoe ziet de samenwerking eruit? Hoe gaat het verder in het gebied? Welke kansen liggen er en met welke gaan we als eerste aan de slag?

Kijk, luister en doe je dinsdagmiddag 10 november ook (weer) mee? Dit is dé kans om weer eens wat bekende gezichten te zien, je vragen af te vuren en je mening te geven. Via onderstaande link kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Daarin staat een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Schrijf je in!

Alle berichten