Food from Food: digitale eindcongres

Het project Food from Food heeft meer als 3 jaar op de teller en weet veel bedrijven te inspireren en motiveren om nieuwe voedingsproducten of ingrediënten te ontwikkelen op basis van plantaardige nevenstromen. 

bron: Food From Food

Van aardbei tot voedingsvezel en van fermentatie tot vleesvervanger

Met dit congres willen we onze resultaten toelichten en onze boodschap verder uitdragen. Ook na het project zijn er nog veel mogelijkheden om nevenstromen op te waarderen tot voeding. Flanders’ FOOD en Food Tech Brainport reiken de hand voor vervolgprojecten. In dit online event bieden we je ons succesrecept: inspireren – demonstreren en matchmaking!

Het digitale eindcongres zal op 22 september plaatsvinden, van 09.30 - 12.00 uur, vanaf jouw eigen bureau. Naast een samenvatting van de resultaten zullen we een aantal technologieën demonstreren en zullen een aantal projecten een kijkje in hun keuken geven van hun innovaties. Projecten van fruitstukjes tot voedingsvezel, van fermentatie tot vleesvervanger. Er zal digitale ruimte gemaakt worden voor één-op-één contacten zoals op een echt netwerk. Alleen de innovatieve hapjes en drankjes kunnen we niet presenteren ;-).

Alle organiserende partijen, VanRijsingen, Groentenhof, FI&S, Brightlabs, Bodec, Het Innovatiesteunpunt, ILVO, HAS Hogeschool, Brainport Development, Flanders’Food en FoodTechBrainport, nodigen je graag uit om aan dit congres deel te nemen.

Om jou aan de juiste discussiegesprekken en partijen te koppelen willen wij je vragen om jezelf aan te melden via deze link en jouw motivatie en interesse te delen. 

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met Toine Hultermans (+31615179809) of Marie Demarcke (+32476515865).

Categorie:

Alle berichten