CIMAT: webinar multi-inzetbare robots in de kleinschalige landbouw

Heb je een kleinschalig land- en/of tuinbouwbedrijf? Dan is schaalvergroting en het inzetten van grote, krachtige machines wellicht geen optie om de kostenefficiëntie van jouw bedrijf te verhogen. CIMAT kan een oplossing bieden. Het project ontwikkelt een autonome, multifunctionele robot. Dankzij modulaire gereedschappen kan het in de toekomst diverse landbouwtaken uitvoeren. 

bron: Inagro

Op maandag 6 juli om 12:30 nodigen we je graag uit voor een webinar. Je krijgt er te horen wat het project jou te bieden heeft, we tonen het robotplatform en leggen uit hoe we rekening houden met jouw wensen en noden bij de ontwikkeling van de agrorobot.

Interesse? Schrijf je snel in!
Programma

Waarom een multifunctionele agrorobot ontwikkelen?
Voorstelling van het robotplatform - met filmpje

Hoe houden we rekening met de wensen en noden van landbouwers?
Ervaringen met robotisatie en automatisatie - getuigenissen:

  • (bio)landbouwer Karel Dewaele: OpenSource RTK GPS-systeem en zelfbouw prototype autonoom diff drive wiedbed voertuig
  • ontwerper en maker Tom Callewaert: zelfbouw prototype autonome robot

Vraagstelling 


Dit webinar organiseren we ter vervanging van het fysieke startevenement van CIMAT, dat door het coronavirus niet kon doorgaan op 17 maart 2020. 

De webinar gaat door via MS Teams. Na inschrijving krijg je kort voor de start van de webinar een e-mail met toegangslink. Op het aangekondigde uur van de webinar kan je via deze link inloggen om de webinar te volgen. Wil je nog wat meer informatie over MS Teams of over hoe die webinars juist werken? Klik dan op deze link.

Alle berichten