vacature Financieel Adviseur (1,5 VTE)

Interreg Vlaanderen-Nederland zoekt een Financieel adviseur (1,5 VTE) voor het Departement Economie, Streekbeleid en Europa - APB Provinciaal Secretariaat voor de Europese Structuurfondsen (APB, PSES). 

Je zal werken vanuit het APB PSES, dat gevestigd is in ‘het Parkhuis’ Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen. We nemen een vergelijkende selectieprocedure af waarbij we de laureaat een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aanbieden. 

Voor onze financiële cel zijn we op zoek naar financieel adviseurs (totaal 1,5 VTE), voor de uitbouw van een versterkte rol van het secretariaat alsook voor advies, expertise, opvolging en controle op vlak van financiën en audit. De financiële cel bestaat momenteel uit twee financieel adviseurs en twee financieel-administratieve controllers, aangestuurd door een coördinator financiële cel. De hoofdtaak van de financiële cel is om de goedgekeurde projecten te helpen om hun projectuitgaven vlot en correct te declareren en om de controle op deze uitgaven vanuit het programma zo effectief en efficiënt mogelijk te houden.

De volledige functieomschrijving en meer informatie over de selectieprocedure lees je hier

Surf naar www.provincieantwerpen.be. Selecteer deze functie en dien je kandidatuur online in tot en met uiterlijk zondag 15 december 2019 (laad je motivatiebrief en cv op in één document).

Categorie:

Alle berichten