Open Dag Provincie Zeeland

Wat doet de Provincie precies voor Zeeland en voor de Zeeuwse burgers? En wat doet het Europateam om Zeeuwse ondernemers te helpen hun projecten te realiseren met behulp van Europese subsidies? Zien we daar ook wat van terug in Zeeland?

bron: Provincie Zeeland

Kom op zaterdag 23 februari naar de Open Dag (van 11.00 tot 16.00 uur op en rondom het Abdijplein) en je zal verbaasd staan wat er hier, in het zo rustig ogende historische Abdijcomplex, allemaal geregeld wordt voor welzijn en welvaart van de Zeeuwse burgers en de Zeeuwse economie.

Er is van alles te beleven, zowel binnen, in de schitterende monumentale Kloostergangen van de Abdij, als ook daarbuiten: van een ritje met de zonnetrein tot drone-demonstraties, van duurzame voedselproducten tot een bezoekje aan het Zeeuws Museum. Je kan ook praten met de leden van Gedeputeerde Staten of een kijkje nemen in de mooie Statenzaal, waar Provinciale Staten altijd vergaderen. Met de verkiezingen op komst extra interessant om te zien waar de voor Zeeland zo belangrijke beslissingen genomen worden! 

Lees hier meer over de Open Dag.

Zeeuwse ondernemers laten hun succesvolle (Europese) projecten zien

Tijdens de Open Dag laten de leden van ons Europateam en een aantal Zeeuwse ondernemers je graag zien waar zij mee bezig zijn en welke projecten zij met behulp van Europese subsidies konden realiseren. Zo kom je o.a. meer te weten over Smart Tooling en Grenspark Groot-Saeftinghe!

Verneem er hier alles over!

Alle berichten