Inclusive Growth On the Road: Health & Ageing

In 2017 lanceerde Interact het thematische netwerk voor inclusieve groei om 'capaciteit' op te bouwen binnen de EU-samenwerkingsprogramma's. Het primaire doel is om relevante gegevens beschikbaar te stellen om het onderwerp beter te begrijpen, praktijken en resultaten te delen. 

bron: Interact

In dit kader organiseert Interact samen met Interreg Vlaanderen-Nederland, 2 Zeeën, France-Wallonie-Vlaanderen en Grande Région deze bijeenkomst. Dit event focust zich specifiek op 'health & ageing' door middel van paneldiscussies en plaatsbezoeken. Stap mee de bus op en ontdek projecten van de verschillende Interreg-programma's! 

Vanuit Interreg Vlaanderen-Nederland zal ZORO een rondleiding voorzien in het Gouverneur Kinsbergencentrum (Wilrijk) bij Kwartier Z, een skillslab voor toekomstige zorgverleners. Daarnaast zal vanuit Herinneringen Erwin Roggen deelnemen aan een discussiepanel over Innovative solutions in Ageing projects.

Voor meer informatie, de agenda en de mogelijkheid tot inschrijven: http://www.interact-eu.net/#o=events/inclusive-growth-road-health-ageing. 

Verneem hier meer over het Inclusive Growth Network

Alle berichten