eco2eco: kennisdag

Ben jij ook benieuwd naar alle eco2eco projectresultaten, inzichten en praktische tips? Kom dan zeker naar de Kennisdag eco2eco op 4 april 2019. 

We nemen je mee in alles wat we de afgelopen drie jaar gedaan, gezien en geleerd hebben over ‘kwaliteitshout uit topnatuur’ en hoe ecologie en economie in het bos hand in hand kunnen gaan. Ook de vertaling naar de dagelijkse praktijk komt aan bod. Kortom, voor iedereen met interesse in kwaliteitshout en biodiversiteit, is deze Kennisdag een absolute aanrader. Deelname is gratis!

Met een mix van lange en korte sessies die zowel binnen als buiten plaatsvinden, en met ruimte voor verdieping, belooft ook deze tweede en tevens laatste Kennisdag een bijzonder interessant evenement te worden. De dag is gevuld met workshops en presentaties. Daarnaast is er volop ruimte om allerlei mensen uit het werkveld te ontmoeten. Een uitgelezen kans dus om zowel inhoudelijk bijgepraat te worden en allerlei nuttige informatie en tips mee naar huis te nemen, áls bij te praten met vakgenoten en andere geïnteresseerden.

Programma 

09.00 uur : Inloop
09.30 uur : Welkom en opening
10.15 uur : eco2eco in vogelvlucht
12.00 uur : Lunch en netwerken in het restaurant
13.45 uur : Ronde 1 workshops middag
14.45 uur : Ronde 2 workshops middag
15.50 uur : Plenaire afsluiting
16.30 uur : Borrel en netwerken in het restaurant

Aanmelden kan nu!

Alle berichten