REVIVAK: jobinspiratiebeurs

Wil je zelf starten als VAKman? Ben je een VAKman en zoek je nog verdere expertise en inspiratie? Of ben je voor jouw bedrijf op zoek naar de juiste VAKman? Dan is de jobinspiratiebeurs op 27 september iets voor jou.

bron: REVIVAK

Voor wie is de jobinspiratiebeurs de ideale plek?

1.Mensen die een job als VAKman ambiëren.
2.Starters, werknemers en ondernemers die geïnspireerd willen worden.
3.Ondernemers met nood aan VAKmanschap.

Programma

13:00 Opening netwerkmarkt

13:30 Welkom door gedeputeerde Igor Philtjens

13:45 VAKman/ondernemer aan het woord: Raymond Vanstraelen, oprichter Bioracer spreekt over het belang van VAKmanschap voor de groei van zijn bedrijf.

14:15 Bepaal zelf uw programma:

Diverse inspirerende getuigenissen van VAKmensen en bedrijven:

  • Denise Gielen getuigt over haar manier om succesvol te zijn als architecte én als galerijhouder
  • Veronique Sneyaert, VERONIQUE, vertelt over haar start als fulltime ondernemer in juweelontwerp en dat na 17 jaar te werken in dienstverband
  • Johnny Ceyssens, Wilgen, brengt een verhaal over de groei en uitbouw van zijn bedrijf in de groensector
  • Giovani Oosters, Vous Lé Vous en Smaaksalon, vertelt over zijn opstart als horeca-ondernemer

Persoonlijk advies tijdens een sessie van 30 minuten bij één van onze partners. Zit je met vragen rond prijsbepaling, het opmaken van contracten, het samenwerken met leveranciers of het opstarten van jouw eigen zaak? Spreek met één van onze partners. 

Doorlopende netwerkmarkt waar je vrijblijvend kennismaakt met de verschillende partners van de jobinspiratiebeurs en meer leert over hun algemene werking.  Samen met jou gaan we met een hapje en een drankje  op zoek naar  de juiste VAKman, expert of bedrijfsleider.

17:00 Einde

Inschrijven

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Klik hier om je in te schrijven. Er opent een voorgeprogrammeerde e-mail. Na het invullen en versturen, ontvang je een bevestiging.

Wil je een plekje reserveren bij één van de partners voor persoonlijk advies? Geef dan voor 20 september jouw voorkeur aan bij inschrijving. Wij doen ons best om iedereen van een plekje te verzekeren.

Alle berichten