Streekholderchallenge geslaagd!

Op 22 juni kan je in de ziel van de regio Groot-Saeftinghe komen kijken. De plaatselijke bevolking, ondernemers en sympathisanten hebben die zelf vormgegeven in een droombord en merkassociaties. Op basis daarvan, presenteert de Identity Matching Academy het zogeheten Identity-board en marketing landscape van de streek. 

bron: Grenspark Groot-Saeftinghe

Challenge geslaagd!

Er is nog meer goed nieuws! Eén van de tien doelen van de Grensparkchallenge is om 50 streekholders te mobiliseren. 50 zijn het er niet geworden... het zijn er 58! Geslaagd met onderscheiding heet dat en ook u mag daar best trots op zijn.

Viering met borrel en luchtfoto

Vier die geslaagde challenge daarom met ons mee. Met een borrel, maar ook met een fotoshoot. Voor de pers hebben we immers een krachtig, smaakmakend beeld nodig. Daarom zal er net voor de pauze een drone opstijgen en een mooie luchtfoto van alle streekholders en hun supporters nemen. Het zou heel fijn zijn mocht je daar mee op staan, want jij hoort daar absoluut bij!

Nog niet aangemeld? Het kan nog!

Zin om te schitteren op de foto en/of de resultaten als eerste te vernemen? Speciaal voor wie er nog niet toe kon komen, is de registratie verlengd tot 19 juni.

Gratis toegang, wel graag van tevoren aanmelden

Alle berichten