Ontbijtsessie CrossCare

Werk je aan een innovatief idee voor een product, dienst of concept in de zorg? Het betrekken van eindgebruikers bij jouw ontwikkeling is dan van cruciaal belang om de stap naar een succesvolle marktintroductie te zetten. CrossCare versnelt dit proces door de ondersteuning op maat vanuit zes ervaren zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland.  

Een zorgproeftuin geeft je toegang tot een panel van eindgebruikers en zorgprofessionals, die samen met jou nieuwe of verbeterde zorgconcepten creëren en in de praktijk uittesten. CrossCare biedt een zorgnetwerk aan weerszijden van de grens, waarin samenwerkingsverbanden in de hele zorg- en waardeketen kunnen worden ontwikkeld. Elk innovatieproject krijgt begeleiding van een Vlaamse én een Nederlandse zorgproeftuin. 

Dankzij de steun van het Europees fonds Interreg VA is er een budget van 7 miljoen euro ter beschikking voor KMO’s uit onze regio om hun concept te ontwikkelen en af te toetsen binnen de zorgproeftuinen. 
Vergroot jouw markt tot over de landsgrenzen, test jouw product of dienst in een zorgproeftuin en maak gebruik van het fonds dat CrossCare biedt! Kom naar de ontbijtsessie op 18 mei en bespreek jouw innovatief idee met het LiCalab-team en het Innovatiecentrum.
 
Programma
7:30 Ontbijt (doorlopend tot 10u)
8:00 Toelichting CrossCare door Kelly Verheyen, zorgproeftuin LiCalab (doorlopend tot 10u elke 30 min)
8:30-10:00 Aanmelding bedrijfsdossiers via parallelle 1 op 1 gesprekken (30 min per bedrijf, te kiezen tussen 8:30-9:00, 9:00-9:30 of 9:30-10:00)
In onze pop-up office kan je doorlopend gebruik maken van WIFI.

De sessie is gratis maar inschrijven is verplicht via de link hieronder. Gelieve aan te duiden in welk tijdsblok de toelichting en een (optioneel) gesprek jou het best past, graag min. 2 keuzes. We raden aan om de toelichting vòòr het gesprek in te plannen.
https://docs.google.com/forms/...

Om het 1 op 1 gesprek vlot te laten verlopen vragen we om de aanmeldingsfiche voor projecten/ideeën te downloaden via onderstaande link, in te vullen en mee te brengen of op voorhand door te sturen naar vicky.van.der.auwera@licalab.be
https://docs.google.com/docume... 

Alle berichten