Inspiratiebijeenkomst EFRO-programma's - Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland nodigt je van harte uit om op donderdagmiddag 30 juni deel te nemen aan een inspiratiebijeenkomst voor deelname aan de EFRO-programma’s INTERREG Twee Zeeën & Vlaanderen-Nederland en Kansen voor West, georganiseerd in het Provinciehuis.

Informeren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie binnen de programma’s Twee Zeeën, Vlaanderen-Nederland en Kansen voor West? Tijdens de inspiratiebijeenkomst zullen ervaringsdeskundigen vanuit verschillende organisaties informatieve presentaties geven over de mogelijkheden binnen deze drie EFRO-programma’s, de beleidsthema’s die hierbij aan bod komen en het gehele proces rondom het aanvragen van projecten. Hierbij kom je alles te weten over de verschillende programma’s waar Zuid-Hollandse partners actief in participeren.

Inspireren

Heb je interesse in het opzetten van een project, maar weet je niet goed wat de relevante thema’s binnen het Europees beleid zijn? Aan de hand van verschillende workshops door medewerkers van de beleidssectoren van de Provincie Zuid-Holland en succesvolle projectpartners krijg je een helder beeld van de themagebieden waarbinnen Europese projecten kunnen worden opgezet. Binnen de drie EFRO-programma’s liggen met name kansen voor projecten die zich bezighouden met innovatie, water en groen, duurzame energie en de biobased economy. Indien jouw organisatie zich op andere thema’s richt ben je echter niet minder welkom! Laat je inspireren door de experts die aan het woord komen en krijg inzicht in de mogelijkheden voor jouw organisatie op Europees gebied.

Verbinden 

Tijdens de inspiratiebijeenkomst is er ruimschoots de mogelijkheid om met andere geïnteresseerde organisaties en bedrijven in contact te komen. Spreek ook gerust één van de beleidsmedewerkers van de Provincie Zuid-Holland aan om de mogelijkheden voor jouw organisaties binnen de EFRO-programma’s verder te bespreken, of informeer naar de expertise van organisaties met meer ervaring in Europese samenwerkingsprogramma’s. Wellicht zet je op 30 juni wel de eerste stap naar een succesvol Europees project! 

Programma en aanmelding

Onderaan dit bericht kan je een programmaplanning voor de middag en een aanmeldlink vinden. In aanloop naar de inspiratiebijeenkomst volgt een uitgewerkt programma met een onderverdeling van de informatiepresentaties en workshops per programma en beleidsthema. We zien je graag 30 juni op het Provinciehuis in Den Haag!

12:30 uur Inloop met lunch
13:30 uur Opening
14:00 uur Informatieve presentaties EFRO-programma’s
15:00 uur Pauze
15:30 uur Workshops beleidsthema’s
16:30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Je kan je aanmelden via deze link
Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar dj.wienen@pzh.nl

Alle berichten