#EYY2022: Krusha en Klara

Door Klara Boghaert en Krusha Mae Timmermans

Dit jaar is het Europese jaar van de jeugd! Even terug namen we twee gloednieuwe reporters onder onze vleugels: Krusha en Klara. Ze stellen zich graag even voor.

Hey! Ik ben Krusha, de nieuwe Interreg Reporter sinds begin november. Ik ben 23 jaar en ben sinds juni afgestudeerd in mijn master internationale betrekkingen en diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

Hey! Ik ben Klara! Ik ben er een week na Krusha bij gekomen. Eind oktober heb ik mijn master European Studies aan de Universiteit Wenen afgerond, dus ik ben er daarna bij Interreg direct ingevlogen.


We wilden allebei graag wat extra ervaring opdoen binnen een Europees kader, en meer specifiek in communicatie. Daarom kozen we voor vrijwilligerswerk bij Interreg! In onze eerste weken zijn we al naar een heleboel slotevents gegaan samen, en hier hebben we dus ook blogs over geschreven. We zagen elkaar voor het eerst in Breda, en niet op kantoor in Antwerpen, op het slotevent van C-4CE, je kan er hier meer over lezen en zien. Ons meest recente avontuur was in Gent, voor de ontbijtlezing over het klimaat -en landbouwbeleid van de EU. Hou zeker onze blogs op de website in de gaten voor meer avonturen van ons! Wij hebben alvast zin in het nieuwe jaar!

Alle berichten

Klara en Krusha zijn Interreg Reporter binnen het programma van Interreg Volunteer Youth, een initiatief dat deel uitmaakt van het Europese Solidariteitskorps.

Bekijk ook