Coaching-event voor ondernemers CrossCare succesvol

Door Charel Klerkx

Op dinsdagmiddag 20 februari verzamelden verschillende ondernemers uit het CrossCare-traject zich in Eindhoven voor een extra kennissessie over netwerken en coaching. Het was een leerzame, interactieve middag en avond waarbij de CrossCare-ondernemers en de proeftuinen elkaar ontmoetten.

Tijdens het eerste, plenaire gedeelte werd er ingegaan op de kunst van het netwerken. Netwerken is een must. Dat weten alle ondernemers goed. Alleen, hoe netwerk je op een efficiënte manier? Door te geven, te geven en nog eens te geven, aldus netwerkexpert Dimitri Verhoye. Na een internationale sales en marketing carrière van 20 jaar (waarvan 4 jaar in de US als expat), stelde hij zijn expertise ter beschikking aan verschillende organisaties en bedrijven. Onder het motto “het is niet zo belangrijk wat je kent, maar wel wie je kent” nam hij de aanwezigen mee in een verrassende en boeiende interactieve sessie. Hoe bouw je een netwerk op? Maar ook: hoe onderhoud, hoe breid je uit en hoe versterk je het eigen netwerk.

Na de diner pauze was er de mogelijkheid voor de ondernemers om de zorginnovaties en het traject tot nu toe (vertrouwelijk) te pitchen voor een vakkundig panel. Dit panel bestond uit voormalig juryleden van CrossCare. Het panel heeft in één-op-één gesprekken de ondernemers gecoacht tijdens het event. Zij gaven de ondernemers adviezen en richting voor de volgende stappen en hielpen de ondernemers bij vraagstukken die er spelen.

Het was een interessante en nuttige middag en avond voor zowel de CrossCare-ondernemers, de voormalig juryleden én de proeftuinen.

Alle berichten

Charel is communicatiemanager bij Slimmer Leven 2020 en staat tevens in voor de communicatie bij CrossCare