PVOpMaat: presentatie testgevel Solarix panelen

Vanuit het project PVOpMaat dat bestaat uit een samenwerking tussen Studio Solarix, Solliance, Flexipol, Cube architecten, Sorba en SCX Solar is een zeer innovatief gevelpaneel ontworpen en ontwikkeld. In nieuwe composiet gevelpanelen zijn op maat gemaakte dunne film zonnecellen verwerkt tijdens het productieproces. Daarnaast is gewerkt aan een optimale kleurbeleving, zodat de panelen in vorm, maat, textuur en kleur aan te passen zijn.

bron: PVOpMaat

Op het dak van de TU Eindhoven is op Solarbeat een eerste opstelling van 6 PVOpMaat Solarix panelen gerealiseerd, die de komende periode getest wordt. Een mijlpaal binnen het onderzoekstraject. Het ontwikkelen van geïntegreerde en op maat gemaakte dunne film zonnecellen als design-gevelbekleding is een revolutie in de wereld van de gevels. De volgende stap is het optimaliseren van de panelen en ze geschikt te maken voor marktintroductie.

Graag nodigen we je op 6 juli 2018 uit voor de korte presentatie van de Solarix panelen en een rondleiding op Solarbeat. 

Programma

15:00 Ontvangst
15:15 Korte presentatie en rondleiding door Studio Solarix
16:00 Borrel
(locatie ontvangst en borrel: Cafe De Zwarte Doos TUE)
(locatie rondleiding: Solarbeat TUE)

Graag vooraf aanmelden via info@studio-solarix.nl

Alle berichten